16.5.2024

Kirjoittamalla voi syntyä uutta

Putin menee riisumaan sodan jumalan aseista Kiinan johdon kanssa? Kiinalaiset ovat sen tehneet omalta osaltaan jo kauan sitten. Saa sitten länsi päätellä jatkaako sotaa Ukrainassa. 

Kokonaisturvallisuuden ( = F-sana jonka käytön Jussi Halla-aho on kieltänyt) sanotaan vaativan varautumista CMI- fillarikommunistien uusiin aaltoihin itärajalla. Hallitus valmistelee reserviläisten harjoittamista torjuntatöihin Alvar Aalto-hengessä.

Miten todennäköistä on että selvitään ilman sisällissotaa? Muualla EU-maissa, etenkin Italiassa jossa kansallinen sotahistoria muistuttaa meikäläistä, on siirrytty uuteen aikakauteen keskinäisen uudistumisen kautta riisumalla kaikkivaltias aseista omaan Vatikaanin valtakuntaansa.

Ikäänkuin Erkki Tuomioja -historioitsija ilman rajoja- olisi saanut rajattoman yksinoikeuden lukea ulkomaisia historian kirjoja. 

Suomen ilmapiiriä viritellään NATO-asentoon Sampo Terhon 900-sivuista natsikirjaa levittämällä.

Mccarthyismksi mainitaan 1950-luvulla USA:ssa käytyä kommunismin kitkemistä.

"Kolmen pitkälti erottumattoman senaatin vuoden jälkeen senaattori Joseph McCarthy nousi yhtäkkiä kansalliseen maineeseen helmikuussa 1950, kun hän väitti puheessaan, että hänellä oli luettelo osavaltion palveluksessa olevista ”kommunistisen puolueen jäsenistä ja vakoojarenkaan jäsenistä”. (Wikipedia)

Maailmanluokan ihme miten ruotsinkieli on onnistunut säilyttämään hegemonistisen asemansa ajattelijoiden/HS/YLE/tutkijat piiloagendana Suomessa läpi vuosisatojen!

Mukamas ei ole vieläkään maalaisten aika, kun joka hetki noteerataan arvoja pörsseissä jossakin päin palloa. Pallon pitää pyöriä ja kasvaa yhä isommaksi, sanovat piispallisen mairea pelastajan ilme joka dosentilla. Kirjallisuuden noopelin aiheita, ei ole vielä uutta kansankielellä. Yliopisto vaikenee.

Miten vapaa sellainen on, joka vakuuttaa yhä uudestaan ja uudestaan olevansa vapaa?

Vallinkoski-Sipilä, Maria Pettersson, Suomen Kansallisteatteri, Vaclav Havel, hegemonia Martta ja Maria piiloagenda, ns.vaikuttajaviestintä.

Kollaboraattorien massojen liikuttelua hegemonia itäkampanjan ikuisuus.

Kaikki on ihmisjärjellä ymmärrettävissä. Jokainen on filosofi, kuten mannermaalla sanotaan.

Nopeus ja keveys. Historian taakkaa kevennettävä kansan hartioilta,

  - Välineellistettyä massamuuttoa, ideoita Kordelinin Säätiön sylttytehtaasta:  Faktantarkastajat, vaikuttajaviestintä, Sanna josta ei kirj...