28.3.2016

Uuskovia ulkoministeriössä



Itseään etsiskellyttä Tuomas Enbuskea kehotettiin äskettäin ottamaan mallia Björn Wahlroosista, muutenkin kuin pukeutumisessa.



Minusta narsismi kukoistaa etenkin ulkoministeriössä:



Pohjoismainen linja on ennen muuta älyllisesti perusteltu valmius ja taipumus edistää isänmaan etua ainoalla oikealla tavalla. Siihen liittyy emotionaalinen puoli, joka lähinnä tarkoittaa moraalista tyydytystä ja ylemmyyttä sen johdosta, että on kyetty nousemaan juoksuhautoihin jääneiden eilispäivän miesten tasoa ylemmäs ja ymmärretään realiteetit. Siitä ja vain siitä kaikki viisaus alkaa ja saattaa alkaa. Asia on niin triviaali, ettei sen kieltäjiä voi muuta kuin halveksia, ehkä joskus voidaan ymmärtävästi sääliä.


Pohjoismainen linja (sosialidemokratia) ei kuitenkaan ole varsinainen uskonnollinen liike. Ehkä sitä saattaa jonkinlaisena kansalaisuskontona pitää ja sen oikeuden ja välttämättömyyden tunnustaminen on tietenkin politiikan piirissä eräänlainen Test Act, jonka suorittajat ainoastaan ovat kelvollisia kansakunnan palvelukseen poliittisella areenalla.


http://pasisillanp.puheenvuoro.uusisuomi.fi/214313-enbuske-ja-narsismin-normalisointi#comments

Faktantarkastajien jäljillä

Herätys nukkuville on tullut! Suomi on sivistystä jossa miesihmisiä pidetään hengissä.Sotaa pukkaa pysyvä tilaus liikuttaa kansaa täyttämään...