8.5.2024

Kulttuurin keveyttä ja hegemonian raskautta

Minne huippujournalistit ovat kadonneet, paitsi Saska Saarikoski jonka nimi on hiljaa potkujen jälkeen palautettu HS:ssa päätoimittajien listallle ”vapaavuorolaisena”?

Tapio Tuomaalalla on hyvä US- blogi. Kun siellä jotain kysyin, HS:n päätoimittaja Hanna Mahlamäki vastasi aamulla lehdessään! Mustaa valkoisella, Eikä tarvitse listata nimiä koska vain yksi on maan asioista vastuussa, Riikka Purra. 

Näyttäisi siltä kuin 2015 yliopistolta ison hypyn persuihin tehnyt itäsuomalainen työläisen poika pastori olisi neuvonut toteuttamaan Leninin aikaisten ”heikompi astia” naisten vapautusliikkeen, vaikka vaaleihin käytiin poistamaan pakkoruotsi.

Ja kaiken huippuna, entinen persuherra Sampo Terho on ottanut nimiinsä 900-sivuisen natsikirjan pätevöityen punaisen Tampereen kulttuurijohtajaksi.

Minä olen ollut Roomassa YK-työssä kaksi vuotta josta paluuta tehdessäni ihmeteltiin miksi joku haluaa palata älyn pimeyteen!

Nopeus ja keveys. Historian taakkaa kevennettävä kansan hartioilta,

  - Välineellistettyä massamuuttoa, ideoita Kordelinin Säätiön sylttytehtaasta:  Faktantarkastajat, vaikuttajaviestintä, Sanna josta ei kirj...