24.4.2023

Itse asiassa harvat haluavat vapautta, useimmat etsivät vain reilua mestaria — Salustio 50 e.Kr


Harakatkin itkevät osuustoiminnallisen Metsä Groupin jättimäisille pomoeläkkeille. Pitäisi tietää kuka heitä ja valtion Fortumin johtoa on konsultoinut; niitä kun löytyy Hanken- taustaisia konsultteja laatimassa kansainvälisen tason ansiolaskelmia yllytyshulluille suomenkielisille päättäjille jotka ujostelevat hallintoelimissä panna pilkkuja oikeille paikoille edes omissa palkkiolaskelmissaan, elleivät muuten vaan torku odotellessaan Allsång på Skansenia. 

Yritysjohdon ainoa peruste olemassaololleen on lihottaa omistajan lompakkoa. Sitä Etelärannan oppia Mikael Pentikäinen kävi jakamassa Eukonkanto-kisoissa Sonkajärvellä, ja hokee hokemasta päästyäänkin luottamusta, koska maalaisetkaan eivät enää vaikene pyhien seuroissa, vaan haikailevat vapauden perään.

Yksi lisäperuste muuttaa Suomi Finland omakieliseksi sivistysyhteisöiksi muiden EU-maiden tapaan, esim. Ruotsi ja Baltian maat.

Arkkipiispa Tapio Luoma tienasi opiskelurahoja lukemalla ääneen merisäätä radioSuomessa. Turun piispa Mari Leppäselle sodat tulevat kuin säätilan muutokset; kolmanteen polveen sotien karaisemassa Pentikäisten suvussa.

Onkohan euroministeri Tytti Tuppurainen kuullut ristiinnaulitsemisesta alkaneen kristittyjen ja juutalaisten välisen kamppailun älykkäimmän asemasta johtaneen Euroopan ajattelun täysromahdukseen, ja sen seurauksena syntyneisiin EU-ajan omakielisiin valtioihin?

Mikä miekalla on rakennettu, on miekalla muutettava - vanhan kirjan opetus, joka ei aikoihin ole pätenyt kun on omin silmin nähty miten vapaat ihmiset elävät, ja tieteellistä ajattelua näennäistiedon tilalle on saatu. 

Kaiken tapahtuessa virkavastuulla EK on palkannut evp.kenraalin jollainen Milttonilla oli jo aikaisemmin suitsemassa vihapuheita. Kerran veri lensi 1918, niin miksei taas, mitäpä muuta osataan kuin matkia? Hyödyllisiä idiootteja haetaan likaisen työn tekijöiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hevosystäväin seurasta maailmalle

Lienee toteutusvaiheessa Jussi Halla-ahon julistama sd- inho. HS, Yle, Iltalehti, Ilta-Sanomat: kaikissa naisjohto. Naisystävien verkostosta...