2.5.2023

Vapaus, vapaus, vapaus!


Kännykän Diarium- ohjelmiston avulla seuraan median kommentointia, koska Jussi Halla-ahokin on reagoinut ideaani, minkä näppäilin viikko sitten Masalan pellon laidassa kiven päällä kommentiksi ex-diplomaatti Antti Kuosmasen US-blogiin:

”Kaiken tapahtuessa virkavastuulla EK on palkannut evp.kenraalin jollainen Milttonilla oli jo aikaisemmin suitsemassa vihapuheita. Kerran veri lensi 1918, niin miksei taas, mitäpä muuta osataan kuin matkia? Hyödyllisiä idiootteja haetaan likaisen työn tekijöiksi.”

Asiasta heti innostuttiin:

– Li Andersson miettii vas.liitolle omaa pres.ehdokasta
– kaksi kepupiiriä esittää Olli Rehniä pres.ehdokkaaksi
– Rauhantekijä Antti Pentikäinen maikkarissa 
– Sonkajärven Eukonkantoon opm myönsi 10 000€
– Paavo Arhinmäki vaati kansaa kaduille, Jussi Halla-aho poliiseja niitä vastaan 
– Kari Häkämies tv1:ssä
– Jutta Urpilaisen haastattelu Demokraatissa; presidenttiehdokkuus muhii
– Arto Luukkasen vappupuhe moitti Arhinmäkeä
– Ville Niinistö samoin Arhinmäestä

HS syntyi Juhani Ahon aikoihin yli sata vuotta sitten. Sen koommin sananvalta ei ole Suomessa demokratisoitunut, päinvastoin HS:n hallitus on täyttymässä puolilleen hollantilaisista. 
Hanken-taustaiset konsultit asialla? Yläsavolaisen Miilu-lehden johtava kolumnisti asuu hänkin Hollannissa. 

Suuri kaalihuijaus on paljastunut, koska EK:n hokema "VVV" tarkoittaakin vapaus, vapaus, vapaus! eikä ylhäältä komentelua enää tarvita, saati ajatuspoliisia, sillä ihminen on kokonainen, eikä yksilön identiteettiä voida päättää eduskunnassa tai toreilla. Ihminen on kaikki, kunhan luottaa omien aistiensa havaintoihin, ja muistaa, ettei koskaan petä syntyperää, eikä unohda mitä on ollut. Elämä on matka, ja jos ei halua eksyä, on aina muistettava mistä on tullut.

Kulttuurivaikuttaja Lennart Meri korosti omaa kieltä kansan pelastajana. Jokainen on filosofi. Virossa riikikogu valitsee presidentin, ettei luultaisi vain yhden pystyvän ajattelemaan ulkomaisia asioita.

Kansan kielessä "yllytyshullu" ilmaisee suunnilleen saman kuin Wikipedian "hyödyllinen idiootti". Se on termi henkilölle, jonka katsotaan propagoivan asiaa – erityisesti pahaa asiaa, joka on peräisin kavalalta, häikäilemättömästä lähteestä  ymmärtämättä täysin asian tavoitteita ja jota asian johtajat käyttävät kyynisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sovitus ja pelastus

Vanhurskauttamisopin, tuon "supersyndrooman" taitajat ovat omineet Mikael Pentikäisen asiamiehekseen. Hän kommentoi ”kovat piipuss...