19.3.2023

Rauhan puolesta


Myös Sanna Marin, tuo politiikan ”start up”, luotiin arkkienkeli Mikaelin (Jungner) sormen kosketuksella herättäen sdp:stä kynnelle kykenevät bailaamaan ”Tärkeintä on liike” Manun perillisinä, mutta kun ”Venäjän idea” on paljastunut viestintäväen kynänjälkiä täynnä olevaksi, eikä Erkki Liikasen ideoima kirjan käännös englanniksi sitä riitä pelastamaan, puolue etsii presidenttiehdokasta huutelemaan taivaalle "Rahaa, Rahaa!"

- Nöyrä tuntee olevansa väärässä ja myöntää sen. Tekopyhä tuntee olevansa väärässä ja piilottaa sen. Yimielinen on immuuni virheille.

- Hirviöitä on, mutta niitä on liian vähän ollakseen todella vaarallisia; tavalliset miehet ovat vaarallisempia. (Primo Levi)

- Jos provosoidaan, ei pidä provosoitua.

Kun Kiovassa härnättiin oikein kovasti, lopulta vihollinen hyökkäsi.

Huomenna Kiinan suurpäällikkö saapuu pariksi päiväksi Moskovaan esittelemään ideaa Ukrainan jakamiseksi kolmeen osaan. Idässä puhuttaisiin venäjää, lännessä Ukrainaa ja siinä välissä tuumailtaisiin äänestettäisiinkö jaloilla kuten moderni läntinen mies Björn Wahlroos.

BBC:ssä Ukrainan ulkoministeri Kuleba irvistelee Paaville koska ei ole tullut käymään Kiovassa, vaan ymmärtää ihmisten kieltä kuuntelevia, pikemmin kuin yllyttäjiä ml.suomalaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnekieli vai halujen herra

Kordelinin säätiön palkitsemaa ”faktantarkastajaa” ihmeteltiiin kuka sellaisen sanan on keksinyt, kunnes näyttää häipyvän. ”Kokonaisturvalli...