11.5.2022

Median piiloagenda paljastuu

Olemme lukeneet italialaisten teksteistä kulttuurin olevan jotakin mikä saa tuntemaan mielihyvää, naispuolisiin vieraskieliset puheet uppoavat kuin veitsi voihin, latinan saavuttaessa parin tuhannen vuoden vaelluksen päätepisteenä syrjäisimmätkin maankolkat.

Ja nyt sitten Ruotsin naispomon pää on saatu sekaisin suomalaisella reseptillä.

Kansliapäällikkö Bror Wahlroos vinoili tyhmille demareille, paitsi Mauno Koivisto oli hänelle eri maata, ehkä vaikeampi ymmärtää myös kristityn Kim Il-Sungin nousseen jumalaksi sotasankarina. Sittemmin on Miltton hakenut seuraajaa `filosofin pojaksi´ vaikka länsi soittaa Antonio Gramscin sävelmänä jokaisen olevan filosofi, joskaan jokaisella ei ole filosofin virkaa.

"Ihmiselle oman kehittymättömän minuuden kanssa eläminen on niin tuskaista, että on parempi ulkoistaa se. Sota tuo tarkoituksen heikoimmankin elämään". Veikko Penttisen nettiajatus sopii Milttonin motoksi joka on asettunut jumalaksi suomalaisuudessa, pestaten riveihinsä mm. kenraali Arto Rädyn ja TP:n tiedottaja Katri Makkosen. 

 - Sanoessaan, että sdp ei edellytä pohjoiskorealaista yksimielisyyttä Natosta, Erkki Tuomioja on luonut uuden ilmaisun avaamaan median piiloagendaa.

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...