9.10.2021

Vapauden kaihoa heiniltä härkien.                   
Hannu Hanhen tuuli oli kääntynyt jo ennen kuin lensin Alpeilla.

Pian kehuttuani uutta läppäriä, sitä ei näykään missään. Tulin iltamyöhään Pariisin kautta Roomaan, mutta pakaasini on yhä jossain Pariisissa. Sitä luvattiin etsiä, mutta joku sanoi että älä usko. Ehtihän kone puolivuotiaaksi.

Eikä olekaan eka kerta läppärin lähteä lentoon. Jätin kauan sitten repun pöydän viereen Kasarmintorin yökahvilassa, mutta kun tulin vessasta, se oli häipynyt.

Silti ilman läppäriä, kännykällä kirjoitan Roomassa, että älykäs suomalainen on sellainen korkeasti koulutettu joka ymmärtää valituista valituimpien kommunaali-ajattelua voitavan toteuttaa kansallisella ”vähemmistökieli lännen etuvartioasemana enemmistökielen sisällä” politiikalla. Sitä varmistamaan on perustettu Länsiväyliä, jollaisen kanssa voi mennä tai joutua naimisiin kuten Riikka Purra.

Siitä vaan perussuomalaiset välikysymystä väsäämään, Hjallis Harkimo on mukana. Näitä ne valituista valituimmat Svenska Klubbenilla keksivät ja Arto Luukkanen uskoo.

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...