28.9.2021

On sitä eletty ennenkin

Mirjami kehaisi olevansa pappissukua, mutta minä vuosisataiseen pellonraivaajien sukuun syntyneenä näen aikojen muuttuessa selvemmin ja pitemmälle, myös taaksepäin.

Ihminen on kaikki, eikä ole saatavissa ihmisjärkeä parempaa tietoa. 

Björn Wahlroos saattoi joutua virkamiehen ”nuormarxilaisena” poikana pelinappulaksi suomenruotsalaisten kirjanoppineiden, noiden valituista valituimpien pohjoiskorealaisissa asennepeleissä eräiden sd-johtajien tuella  - Paavo Lipposen ja Erkki Tuomiojan suostumuksella kansallinen sosialismi voidaan toteuttaa vähemmistökieli lännen etuvartioasemana enemmistökielen sisällä -  Armfeltin kartanon kuninkaallisten lahjoitusomaisuuksien vartijaksi kuten myös Jorma Ollila oman kartanon Nastolasta hankkineena, samaan aikaan kun eteläeurooppalaiset kommunistit olivat hylänneet Karl Marxin opit maapalstan aitaamisesta kaiken pahan alkujuurena.

Marx ei tuntenut ihmisluonnetta eikä ymmärtänyt ihmisarvon olevan jotakin paljon muuta kuin talouskakun kasvattamista Sitran projekteissa. 

Historian vakavimmin otettavaa rauhanprojektia toteuttamaan perustettiin EU, johon liityttiin koska Ruotsi!

Mikkeliin on perustettu massiivinen Muisti-keskus vaalimaan sisällyssotien perintöä yksityisellä rahalla. Miksi ihmeessä? Avaamaan ihmisten silmät!

Ruotsi, Norja ja Tanska tiivistävät yhteistyötään rohkaisten siinä samalla Suomea omalle polulle Venäjän naapureiden Viron, Latvian ja Liettuan mukana luottamaan omaan kieleen turvallisuuspolitiiikan ytimenä ja NATO-maana.

On korkea aika ideoida uutta linjausta suomenkielen ja kansan parhaaksi. Rajojansa rikkovat, uusia maailmoja suunnittelevat löytäisivät sieltä poliittisen kodin sotaisan historian taakkaa hiljaisena perinnetietona  sukupolvelta toiselle siirtävien dosenttien heristellessä sormea leipäpuunsa juurella. Siihen heillä toki säilyy oikeus.

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...