26.8.2021

Täisaunasta kotkanpesälle

Varmuuden vuoksi kehaisen Paavo Väyrysen US-blogia juuri sellaiseksi tehofoorumiksi jota odotin julkaistakseni kommenteissa muutamia tapahtumia.

Kirjoitin viikonloppuna, että Iltalehden mukaan Nasima Razmyarin vaalirahoitusta pyöritettiin Muoniossa sijaitsevan mökkiyhdistyksen kautta (…) Minä kun luulin että mökki savusaunoineen rakennettiin ”täisaunaksi” erään kuvankauniin moskovalaisen opiskelijatarystävättäreni pelotteeksi joten minut oli otettu talkoomieheksi raivaamaan rantapusikkoa saunan tieltä (…. ) Koska minulla oli talkoomiehen verran yhteyksiä Puolueeseen, jotkut kaavailivat minua ehdolle ek- vaaleihin Espoosta jolloin ehdolle asetettiinkin Hussein Al-Taee tukijalistansa ensimmäisinä niminä Tarja Halonen ja Paavo Lipponen.

- Tänään on torstai ja Hussein Al-Taee on ehditty nähdä YLE:n aamu-tv:ssä hallituspuolue SDP:n edustajana koronakeskustelussa, ja pääministeri Sanna Marin oli kutsunut tiistai-illaksi hallituksen koko naisviisikon Kesärannan ”kotkanpesäsaunaan”. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...