15.4.2021

HS vastaa omakustantajille

Niin se vaan maailman murros saavuttaa lopulta Perähikiänkin. 1200-luvulla hallinneen Maunu Ladonlukon asenteilla hajotettiin maan rikkaimpen veljesten ihmissuhteet keskinäiseksi vihaksi kulttuurihegemonian näkymättömän käden antaessa Sanoman Antille, Uuden Suomen perinteikkään nimen Niklakselle ja Itämeren suojelun Ilkalle. Ei auttanut edes historian ymmärtämisen monopolisointi Erkki Tuomiojalle, omakustanteiden pilkkaajalle.

Ruotsista katsoen Suomi on p: stä, josta Mellan Svensson ei tiedä edes kaksikielisyyttä koska hävettää elää niin tyhmien lähellä. Moni häpeäisi tietää, jos suomi olisi Venäjällä virallinen kieli vaikka "öökköset" ja "oikkoset" pitäisivät sitä fiksuna.

Aivot narikkaan heitetään Suomessa silloin tällöin joukkohulluuden sekottaessa päät. Ehkä tässä olisi uuden ajattelun paikka huomata kuinka #metoo oli lähes puhtaasti suomalainen ilmiö, täällä synnytetty miessukupuolen nujertamiseksi. Häpeä sanana on alkujaan kreikkaa (häpy) mutta törkeä suomalainen väärennös väittää sukupuolen koskevan vain miehiä.

HS on keskellä tunnetun runoilevan psykiatrin perintöä perattaessa. Kaikki liittyy kieleen, kaikkea on ollut ennenkin kuten Antonio Gramsci kirjoitti kulttuurihegemoniakritiikissään.

Roomassa 1982 - 84 kehotettiin varomaan demaripuolueita, niissä kun esiintyy halua Herran palvelemiseen jo täällä maan päällä.

"Öökkönen" vastaa tänään HS:n pääkirjoituksessa skandaaliinsa. Omakustantajien vähättelijä Erkki Tuomioja saa kehuja. Venäjä, Venäjä, Venäjä eikä Maunu Ladonlukko!


Angela Merkel tiesi että kommunismissa piti Pääherraa palvella venäjäksi eikä saksalaisten omalla kielellä; Tarja Halosta hän piti tyhmänä joka ei tajua että suomalaistenkin pitäisi vaihtaa ajattelu omalle kielelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hevosystäväin seurasta maailmalle

Lienee toteutusvaiheessa Jussi Halla-ahon julistama sd- inho. HS, Yle, Iltalehti, Ilta-Sanomat: kaikissa naisjohto. Naisystävien verkostosta...