20.4.2021

Ei toimi ilman palvelijoita

Oikeastaan Uuden Suomen palstojen suunsoittajat saisivat kiittää haukkumiaan poliitikkoja ja virkamiehiä siitä, että ovat mahdollistaneet isänmaallisilla palveluksilla monen suuryhtiön vaurastumisen idänkaupan kulta-aikoina. Ilman sitä tuskin Uusi Suomikaan tänään eläisi. 

Eivätköhän Tarja Halonen ja Erkki Tuomioja olleetkin pyydettyinä ”likaisen työn tekijöinä” palvelemassa omistajaherraa isänmaan yhteisessä palveluksessa.

Timo Harakka ja Tytti Tuppurainen pyrkivät uusvalmisteina suoraan uunista sdp:n puheenjohtajaksi 2016. Ketä kuunneltiin kun Antti Rinne syrjäytettiin? Äänekosken vihreä poliitikko Harakka oli kirjoittanut parikin kirjaa Brysselin kuohuvista rahavirroista sekä ”Kungen” näytelmän Björn Wahlroosista ennen kuin on tänään liikenneministerinä pohtimassa mm. valtion kriisitukia laivanvarustusalalle Tuppuraisen hoitaessa hallituksessa asioita omistajan ohjauksessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaalihuumeen nostatusta

EU-aikana kansojen omakielisestä ylärakenteesta on tullut Vatikaanin ulkopuolisen Italian johdolla vallitseva ”keveys” paitsi täällä missä h...