23.3.2021

Kaikki tulee julki

Tänään on Erkki Tuomiojan uuden kirjan ”Tulevaisuuden varjossa. Selviytyykö ihmiskunta?” suuri päivä!

Yksi kielletty ajatus oli ilmestynyt toista vuotta sitten blogissani 14.11.2019 tiivistyksenä runsaan viikon keskusteluista Niko Kaistakorven US-blogissa :

Tapahtuipa niin, että yksi-isäisen läntisen ajattelun kaksi veljestä – kristityt ja juutalaiset- joutuivat ankaraan perimyssotaan ääripisteenään holocaust. Ajattelu meni uusiksi.

Sattuipa silloin elämään maanosan äärirajoilla eloisa kaksinaiskulttuuri vähemmistön/enemmistön luopumisen tuskassaan joka ei näyttänyt oman veljessotansa hurmahenkisissä muistoissaan kuulleenkaan maanosan suuresta murroksesta jonka seurauksena Ruotsissakin on vakiintuneen tavan mukaan ministereinä myös maahanmuuttajia (latinalaisperäinen sana ”ministeri” tarkoittaa alkujaan saarnamiestä, pappia).

Seuraavana päivänä 15.11.2019 eduskunta ilmoitti Antti Lindtmanin johdolla lisäeläkkeestä rintamamiehille ohi kaiken normaalin valmistelun. Vain Paavo Väyrynen, Timo Soini ja Erkki Tuomioja puuttuvat kuvasta!

https://yle.fi/uutiset/3-11070595

Jos Valko-Venäjällä muisteltaisiin säätyjä kuten Suomessa, joka päivä sielläkin neuvoteltaisiin Säätytalolla. Onpa esitelty presidenttiehdokkaaksi Ekiä ja Ollia, päämajan paita ja peppu linjalta. Herrat myhäilee Säätytalon seinäkuvissa, seinillä on korvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnekieli vai halujen herra

Kordelinin säätiön palkitsemaa ”faktantarkastajaa” ihmeteltiiin kuka sellaisen sanan on keksinyt, kunnes näyttää häipyvän. ”Kokonaisturvalli...