13.2.2021

Kalsareita, lisää kalsareita

Uskomatonta, mutta totta: Facebook muistuttaa minun neljä vuotta vanhasta käynnistäni Roomassa! Silloinkin ”kalsaroitiin” upporikkaan pankkiri Ghigin 1500-luvulla rakennuttamassa palatsissa.

Villa Farnesina Rooma

Väitetään että Navalnyi myrkytettiin kalsareilla, Sanoma on kampanjoinut jo vuosia ”tanskalaisia” kalsareita, ja minä olin kirjoittanut blogssani

http://ronkko.blogspot.com/2017/02/

Muuttuvan maailman ja Suomi-Finlandin väliin on kansan tahdosta riippumattoman käden toimesta perustettu uusi asiantuntijoiden välitaso, viestintätoimistojen verkosto, ns. vaikuttajaviestintä.

Näkyvimmän tuloksen se on saanut aikaan nykyisen hallituksen ohjelmassa jota sdp:n puoluesihteeri Antton Rönnholmin nimissä, mutta mitä ilmeisimmin psykiatri Claes Anderssonin opastuksella jokunen (?) tuhat puolueen jäsentä valmisteli vuodesta 2015 lähtien. Tuolloinkin ilmassa oli kansainvälisiä vapaustuulten henkäyksiä, mutta pääministeri Antti Rinteen hallitukselle valmistellussa ohjelmassa päätettiin päinvastoin kiristää pantaa koululaisten otsan ympärillä.

Sdp:n puoluesihteerinä aikaisemmin toiminut vaikuttajaviestijä Mikael Jungner raportoi, vaivoin halujaan hilliten, silloin tällöin US-blogissaan Rönnholmin työryhmän edistymisestä. Rikollisen sanotaankin usein palaavan rikospaikalle kurkkimaan olan takaa.

Kuten muistetaan, Antti Rinne toi ministerinsä ratikalla kirjasto Oodiin julkistamaan ohjelmansa. Niihin aikoihin hymyiltiin kaupunkisuunnittelun veteraani Osmo ”Ode” Soininvaaran puolison toimivan kirjasto Oodin johtajana. Menneellä viiikolla huomasin kirjaston ovessa kyltin Oodi – Ode. Kyseessä on sama sana, Oodi suomeksi, Ode ruotsiksi ja englanniksi.

Ministereitä tulee ja menee, mutta virkamiehet pysyvät, opasti kansliapäällikkö Bror Wahlroos uusia virkamiehiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnekieli vai halujen herra

Kordelinin säätiön palkitsemaa ”faktantarkastajaa” ihmeteltiiin kuka sellaisen sanan on keksinyt, kunnes näyttää häipyvän. ”Kokonaisturvalli...