16.12.2020

Kolonialistin unelma Jumalan nimeen.

Tapahtuipa niin, että yksi-isäisen läntisen ajattelun kaksi veljestä - kristityt ja juutalaiset- joutuivat ankaraan perimyssotaan ääripisteenään holocaust. Eurooppalainen ajattelu meni uusiksi. Sota EU-maissa on käynyt mahdottomaksi. 

Sattuipa silloin elämään maanosan äärellä eloisa kaksinaiskulttuuri enemmistön/vähemmistön luopumisen tuskassaan joka ei näyttänyt oman veljessotansa hurmahenkisissä muistoissaan kuulleenkaan maanosan suuresta murroksesta jonka seurauksena Ruotsissakin on vakiintuneen tavan mukaan ministereinä myös maahanmuuttajia. Latinalaisperäinen sana "ministeri" tarkoittaa alkujaan saarnamiestä, pappia.

Kahden veljeksen älyjen taistelu. Yksilöiden erilaisuus. Läntisen ihmisluonteen paljastuminen. Viehätysvoima. Jokainen on ajattelija. Yksilöiden hiljainen näivettäminen harjaamalla. Jumalan nimeen. Vappusatanen kuitattiin rintamamiehille. 

Uniikki kolonialistin unelma HS/Yle:n linjana: ryhmäasema ennen yksilön oikeuksia. Mutta ei ihminen elä yksin konkretialla, vaan myös unelmilla!

Koko ajan oppii uutta menneestäkin

Faktantarkastaja tiedottaa tänään Tytti Yli-Viikarin hakevan työtä Vaasasta. Hänet erotettiin valtion virasta johon eduskunta yleisistunnoss...