21.1.2015

Haetaan toimittajaa

Yksi jos toinenkin voisi alkaa harkita ilmoittautumista HS:n johtavan toimittajan pallille.
Eilen kulttuuritoimituksen päällikkö Jaakko Lyytinen heitti näyttävästi pyyhkeen kehään haastattelemalla seuraajakseen valittua naistoimittajaa, tänään kohistaan HS:n vuotamasta Hornet- harjoittelusta Virossa.
Mikael Pentikäinen uhrattiin harakanpelättimeksi, mutta eipä sekään taida estää tiedon vapautumista. Netti kuohuu sitä.
Kauppasota sataa hallituspuolueiden, eikä maalaisten laariin, sillä äidit ottavat Prisman hyllyiltä sen mikä on löyhästi kiinni.

——

Suomi yrittää tosissaan viedä opetusalan osaamistaan arabianniemen maihin, ainakin edellinen opetusministeri hihkaisi "fantasista" tavattuaan Qatarin prinssin Helsingissä.

Saudien kanssa USA, ja myös Pikku-USA (SF), pyrkinevät Venäjälle panemaan maan uumenissa raakaöljynä köllöttelevän laiskan rahan töihin.

Kirkon ulkomaanavun johtaja Antti Pentikäinen vietti vuoden Washingtonissa luomassa ylikirkollisia suhteita ja on nyttemmin ilmeisesti muuttanut sinne pysyvämmin. Veljensä Mikael on pestattu Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittajaksi vahvistamaan suhteita metsänomistajiin 1800-luvun tapaan jolloin ulkomaiset pioneeriyhtiöt tulivat tänne panemaan laiskan rahan töihin.

Läntinen ihminen, muutkin kuin Marco Polo ja Cristoforo Colombo, on parhaimmillaan mennyt etujoukkona muille maille tehostamaan "laiskan rahan" käyttöä.

Narratiivi, kertomus

Suomenkielessä esiintyy 1700- luvun perintönä käsite ”vuorineuvos/bergsråd”, jota ei ole muissa kielissa. Vuorineuvostason faktantarkastajia...