4.6.2023

Tänään HS veti kovat piippuun

Siitä hetkestä kun Juhani Kahelinin US-blogissa arvelin HS:n vetäisevän kovat piippuun jos väitetään suomalaisten pelastuvan oman äidinkielensä turvin, meni päivä tai pari HS:n pääkirjoitustoimittaja Saska Saarikosken uppoutuessa Herman Lindqvistin historiakirjaan päätyen kehaisemaan suomalaisten osuutta olla päättämässä yhdessä emämaan kanssa sodista menneiden vuosisatojen saatossa.

Tänään HS kehuu viestintätoimisto Milttonin palkkalistoilla olevaa kenraali evp. Arto Rätyä ja sydänystävä Risto EJ Penttilää, joka tässä välillä ehti ilmoittaa valmiudestaan presidentiksi – onhan hän kirjoittanut kirjankin aiheesta.

Vielä ei ole mainittu pohjoismaisen historian professori Henrik Meinanderia eikä rkp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutzia jotka toukokuun aamun tv:ssä ottivat nimiinsä uuden NATO-yhteistyön vanhoina veteraaneina, etten sanoisi kansakunnan pelastajina, edellinen Yle:n aamussa ja jälkimmäinen samaan aikaan Maikkarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten kirjoittaa?

Ernest Hemingway  oli itse asiassa vakuuttunut siitä, että teoksen rakenteen perusperiaate oli "näytä, älä kerro", jossa kirjoitta...