6.4.2023

Näin Suomi-Finland muuttuu

 

Kirjoihin on kirjoitettu kauan sitten, että naisen pitää vaieta seurakunnassa ja pysyä kotona koska naisen luonne oli altis vieraskielisten seireeneille, nyt naiset ovat omistajakielisten remmissä ja piippuhyllyillä kommentoivat 95% miehiä.

”Suomalaiset ottavat aina valtiolle ja omistajille alisteisen orjan roolin, kun se on mahdollista.”

Naisjohtoiset puolueet ovat vaalien jälkeen älyn konkurssissa: vihreät, vasemmisto ja keskusta, paitsi sdp, höpsistä, nimenomaan SDP!

Arkadianmäelle nousi kansanvallan linjojen läpi pari ex-kenraaliakin!

En tosiaan ala sanoilla saivartelemaan opittuani tekstien itsekritiikkinä raamatun syntyneen 2000 vuoden kuluessa ”miekkaa terottamalla” kilpailevan älyn pään menoksi. Kaikkea mitä on kirjoitettu alettiin sotien jälkeen katsoa uusilla silmillä, paitsi Suomessa mentiin ilman harkintaa EU:hun koska Ruotsikin meni. Ruotsalaisten euroäly on aina ollut vuosikymmeniä edellä täällä hoettaessa Venäjä, Venäjä, Venäjä,

Koska ison kirjan yhdeksi läpikäyväksi pääjuonteeksi on paljastunut juutalaiskysymyksen lopullisen ratkaisun valmistelu, niin eikö meidän pitäisi toimia suomalaisten omakielisen pelastuksen puolesta, ruotsalaiset kyllä hoitavat omansa?

Kulttuurihegemonian kriitikkojen mukaan vapausihanteet ovat universaaleja, mutta sovellutukset ongelmineen paikallisia. Jokamiehen suomenkielestä pitäisikin löytää vastine "Jumalalle" joka on sanana monikäytössä liuennut piloille. "Omakieli" voisi olla parempi sana kuin "vähemmistökieli" tai "omistajanliike".  

"Omistajanasia" oli esillä vielä Antti Rinnettä syrjäytettäessä Sanna Marinin tieltä. Meidän vanhojen ohella maahanmuttajatkin "omankielen" helposti omaksuisivat tutustuessaan suomalaiseen vallankäyttöön.

Voisiko uusi sana nostaa pintaan alitajunnasta ihmisluonnon pimeitä voimia? Ei kai sentään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten kirjoittaa?

Ernest Hemingway  oli itse asiassa vakuuttunut siitä, että teoksen rakenteen perusperiaate oli "näytä, älä kerro", jossa kirjoitta...