19.1.2023

Piiloagendan avaus

Venäjästä lohjennut Suomi hajoaa mukana (rahaton – rahat on, siksi Hanken, 'ruki verkh!'), tai jää epävaltioksi jossa isien hyvät teot palkitaan ja pahat kostetaan neljänteen polveen (muistiton – Muisti on).

Ihminen on kaikki - ei ole saatavissa mitään varmuutta ihmistä paremman ajattelun olemassaolosta. Ero muihin luomakunnan eläviin on selvä: ihmisyksilön ohjauskeskus sijaitsee korvien, ei jalkojen välissä.

Läntinen ajattelu on kirjoitettua perintöä, kehittynyt sukupolvelta toiselle lukemisen taitona ja luomisen intona, eihän ihminen elä yksin konkretiasta, vaan myös mielikuvituksesta ja unelmista.

On mahdotonta keksiä täysin uutta läntiseen ajatteluun, niin paljon herroja ja orjia on ollut olemassa 2000 vuoden kuluessa. Läpi aikain ajattelu on kehittynyt Italiassa. Työelämän muotoja vaihdellen on menty vapautta kohti. - Jokainen on filosofi, joskaan jokaiselle ei ole filosofin virkaa, sanovat nykyisin EU-Italiassa päin.

Italian pääministeri Giorgia Meloni on tykästynyt ennen fasismin ja kommunismin yhteenottoa kirjoittaneen Benedetto Crocen (1866 - 1952) ajatuksiin. Italian veljet -puolue nousi edellisten vaalien 5%:sta lähes 25%:iin.

On niitä, jotka kyseenalaistavat ihanteen vapauden tulevaisuudesta, me vastaamme, että sillä on enemmän kuin tulevaisuus, sillä on ikuisuus, hänen ikuisuutensa. -

SF - syndroomassa panttivangit päätyivät flirttailemaan vangitsijoidensa kanssa. Ajattelussa löytyy jotain tuttua pohjoiskorealaisen johdon perheyrittämiseen. Pyhän kuolema.

On historioitsijoita ilman rajoja, on maailmanpolitiikan professoreita, on yhteiskuntasuhdejohtajia ja työelämäprofessoreita, on työntekijälähettiläitä. Ihmisen mittakaava hukassa. Suomen Yrittäjien yrittäjäristin suurristi annettiin Ponssen edesmenneen pitkän linjan keksijä Einari Vidgrenin luokanopettajapojalle. Politiikan huipulla "tosivanhanen" käy Kaarle Kuninkaan luona vaikenemassa muiden puolesta.

1990 -luvulla Helsingin yliopiston lehti kysyi Jorma Ollilan hartioiden kantokykyä. Björn Wahlroos ja John Milton otettiin propagandaan. 2003 perustetun Milttonin piiloagenda älyjen taistelua. Ei tänne itkemään tultu, saatanallinen ralli päälle vaan! 

Kaukopartiomiehellä roikkuu HS:n kuvassa vyötäröllään kirves jolla hoitelee vangeiksi saadut vanjat. Turussa ojennetaan titteleitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hevosystäväin seurasta maailmalle

Lienee toteutusvaiheessa Jussi Halla-ahon julistama sd- inho. HS, Yle, Iltalehti, Ilta-Sanomat: kaikissa naisjohto. Naisystävien verkostosta...