7.8.2021

Sitten kun Savon Mafia valtasi Pörssin

Tapahtui niinä aikoina kun Jumala loi ensin maan ja taivaan että Kuninkaan miehet ottivat itäisen maan haltuun suojaten sen kantasuomalaisina. Kaivopuiston taivaalla eilen jylissyt kenraaliajattelu on sieltä peräisin.

Kekkosen aikaisen kenraali Ermei Kannisen tytär Ella Kanninen harjaa YLE:n TV-ohjelmassaan kuonaa hakaristin päältä, onhan sotien jälkeinen italialainen kirjailija Italo Calvino kirjoittanut tarvittavan keveyttä, nopeutta, tarkkuutta, läpinäkyvyyttä ja moninaisuutta "alkusuomalaisuuden pääsemiseksi näkyviin” pakkoideologioiden läntiseen ajatteluun kasaaman taakan alta.

- - - - - - - - - - - - -

Savon Sanomat uutisoi 15.10.2011:

Epävirallinen heimo- ja edunvalvontajärjestö Savon Mafia kokoontui viidennelle salaiseksi luokitellulle smokki-illalliselle perjantai-iltana Helsinkiin. Ravintola Pörssissä maan poliittisia, taloudellisia, kulttuurisia ja urheilullisia asioita käsitteli peräti 150 Savossa asuvaa tai asunutta vaikuttajaa.

Smokki-illallisilla piällysmiesten pääpuheen piti pääministeri Jyrki Katainen(kok.). Toinen poliittinen raskaan sarjan puhuja oli SDP:n presidenttiehdokas Paavo Lipponen. Perinteisen Toisheimolaisten tervehdyksen toi hämäläistaustainen EVAn johtaja Matti Apunen.

Lasse Lehtisen isännöimillä Savon Mafian smokki-illallisilla oli toisella kerralla mukana ulkoministeri Alexander Stubb ja iltapalan siunaajana katolinen maallikkosaarnaaja Timo Soini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnekieli vai halujen herra

Kordelinin säätiön palkitsemaa ”faktantarkastajaa” ihmeteltiiin kuka sellaisen sanan on keksinyt, kunnes näyttää häipyvän. ”Kokonaisturvalli...