4.4.2021

Susia lampaan vaatteissa tai valituista valituimpia

Paavo Väyrynen on saanut kunnallisvaaleja varten kaveriksi 50 vuoden takaa Erkki Tuomiojan varmistamaan halvan itäeurooppalaisen työvoiman saatavuuden taottaessa rautaa kuumana firmoissa joissa joidenkin nimessä on useampia kuin kolme kirjainta, vaikka sisäpiireissä kumpainenkin luetaan kiusattaviin itäisiin palvelijoihin Tuomiojan suvun vaurauden ollessa peräisin Pohjois-Venäjän pakkotyömailta isoäitinsä "liattua kätensä" 1920-30 luvuilla länteen dumpatussa puutavarassa, Väyrysen syntisäkin periytyessä isoisän punaisesta taustasta.

Mikkeliläiset Erkki Liikanen ja Olli Rehn ovat nousseet yhteistä urapolkua Suomen Pankin huipulle; Eero Heinäluoma (sd) ja Mauri Pekkarinen (kesk) kävivät maakunnissa MEP- vaalikampanjaa paitana ja peppuna; Hjallis Harkimolla ja Mikael Jungnerilla käy askel halujen herrain tahtiin Liike Nyt!

Äkkiä Natoon, niin paljastuu Muisti- tiedekeskus tarpeettomaksi, suorastaan järjettömäksi hankkeeksi, ellei sitten ole kysymys suomalaisten sisällissodan muistamisesta? Sitä oudompaa Mikkelissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kulttuurin keveyttä ja hegemonian raskautta

Minne huippujournalistit ovat kadonneet, paitsi Saska Saarikoski jonka nimi on HS:ssa pian potkujen jälkeen palautettu päätoimittajien lista...