31.3.2021

Hyville toimittajille siellä ja täällä,

EU-komission rakennerahasto perustettiin Jyrki Kataisen päästyä EU:n virkaan. Hän kävi Helsingissä kertomassa minkälaisiin hankkeisiin rahaston apua voisi saada. Pasilan asema, nyk. Tripla, saikin 40 % koska Suomea pidettiin liikenteellisesti haastavana syrjäseutuna jonka toivottiin kehittyvän aasialaisten massaturismin avulla Vantaa-Pasila-Tallinna-Eurooppa väyläksi. Lehtitietojen mukaan rahasto kuuluu VTV:n valvottaviin Suomessa. 

Papillisen koulutuksen saanut Arto Luukkanen pyysi lukijoita US-blogissaan arvioimaan Tytti Yli-Viikarin tekstiä VTV:n vuosikertomuksessa: …”henkilöstön liikkuvuus, asiantuntijuuksien törmäyttäminen ja näkökulmien ristipölytys ovat välineitä, joilla hallinto voi parantaa joustavuutta ja uuden oppimista. Verkostotoiminta tulee ulottaa hallinnon ja yksityisen sekä kolmannen sektorin välille ja kansainväliseen ja kansalliseen ajatushautomo- ja tutkimustoimintaan. Lisäksi ihmisten henkilökohtaisia verkostoja tulee monipuolistaa…”

Joku vääräleuka vähän muokkasi…”vuorten liikkuvuus, kallioitten törmäyttäminen ja heinäsirkkojen ristipölytys ovat välineitä, joilla Noah voi parantaa joustavuutta ja uuteen tottumista. Verkostotoiminta upotettiin Arkin ja yksityisen sekä kolmannen sektorin välille ja kansainväliseen ja kansalliseen ajatushautomo- ja tutkimustoimintaan. Lisäksi ihmisten henkilökohtaisia verkostoja tulee monipuolistaa…” jolloin toinen arveli konsultin kirjoittaneen vuosikirjaa sillä aikaa kun Tytti oli lähetetynä Tiibetissä. Lentokentältä hänet oli sitten viety suoraa päätä kauneushoitolaan vuosikirjan kuvausta varten.

Sekä Paavo Väyryseltä että Erkki Tuomiojalta voisi löytyä omaa kokemusta kuinka joku virkamies voidaan lähettää toiselle puolelle maailmaa pois jaloista siksi aikaa kun ”viestintätoimisto” kirjoittaa vuosikertomusta. Tiedän tämän omasta kokemuksesta sillä pääsin Saddam Husseinin Irakiin kahdeksi viikoksi ktm:n virasta ilman mitää asiallista syytä, ymmärtämättä, että tarkoitus oli harhauttaa minut hyvin syvällisestä ihmissuhteesta kuvankauniiseen moskovalaiseen opiskelijatyttöön Brezhnevin aikana. Ilkeilyllä oli hyvin dramaattiset seuraukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaalihuumeen nostatusta

EU-aikana kansojen omakielisestä ylärakenteesta on tullut Vatikaanin ulkopuolisen Italian johdolla vallitseva ”keveys” paitsi täällä missä h...