22.2.2021

Kaikki ahtaus tulee julki

Omat teot tuntuvat joskus heijastuvan julkisuuteen, aivan kuten olin lukenut kulttuurihegemoniaa erittelevien italialaisten teksteistä pari vuosikymmentä sitten. 

- Kun olin julkaissut kirjassani ajatuksen "Pohjois-Korea verrokkikulttuurina", niin muutaman kuukauden kuluttua esiteltiin, toissa sunnuntaina, Yle:n Arto Nybergin ohjelmassa kirjauutuus "Pohjois-Koreassa vain porsaat ovat onnellisia"

 - Kun olin kirjoittanut sekä Paavo Väyrysen että Ari Alsion US-blogissa lauantaiaamuna että "Jumalan teko on vakoilua. Ruotsi on jumala Suomessa. Kieli itsessään on uskonto, joka pelkää, että ihmiset hylkäävät kielen toisen uskonnon vuoksi. Ruotsi on täysivaltainen uskonto, joka palvoo Turkua ja hänen poikaansa Mikaelia Jumalan poikana. Jakakaamme uutisina suomalaisten kanssa, että Suomen jumala ja vapahtaja ei ole Turku, vaan kunkin suomalaisen oma biologinen isä.", niin sunnuntaiaamun HS:ssa pääkirjoitustoimittaja Saska Saarikoski kehui Suomea maana jolla on kaksi huippusuosittua johtajaa, ja Erkki Tuomioja luki viikonloppuna ruotsinkielisen vakoiludekkarin.

PS. olen pienenä ruokkinut porsaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koko ajan oppii uutta menneestäkin

Faktantarkastaja tiedottaa tänään Tytti Yli-Viikarin hakevan työtä Vaasasta. Hänet erotettiin valtion virasta johon eduskunta yleisistunnoss...