13.4.2008

Säkit selästä

Kestävän Nato-ratkaisun kynnyksellä ihmismieli hyppelehtii veriuhrista rauhankyykysiin kuin peruskoululaisella pulpetista toiseen.

Nyrkkeilevän säkin selästään karistanut Timo Soini, lontoolaista Millwallin futisjoukkuetta fanittava eteläespoolainen joka on perisuomalaiseen tapaan roomalaiskatolilainen, on julkisesti tunnustanut perimmäisen uskonsa: mieluummin keskelle tälläävä Nato, kuin lälläri EU. Sodanhan sanotaan jalostavan kansakunnan perimää.

Tv:n Göring-dokumentin innoittamana lukaisin Wikipediasta eräästä pääideologi Rosenbergista jonka valtioteorian mukaan jalojen pohjoisten oksien erottelemiseksi mädistä käy mieluummin rotu kuin kristinusko (kristityt ovat lälläreitä, vaikka meidän pyhinä pitämistämme teksteistä löytyi natseillekin hyvin käytännöllisiä ohjeita raudan takomiseksi teräkseksi)

Ilkka Kanerva, kokoomuksen säkki, ei ole jättänyt virka-ajan kuluessa ilmoitusta sairauslomansa jatkosta, eduskunnan keskuskanslia tiedottaa.

Miten muuten voi tänään Tony Halme, entä Anneli Jäätteenmäen ex-avustaja Matti Mannonen, kaksi säkkiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaalihuumeen nostatusta

EU-aikana kansojen omakielisestä ylärakenteesta on tullut Vatikaanin ulkopuolisen Italian johdolla vallitseva ”keveys” paitsi täällä missä h...