19.2.2022

Jokainen on filosofi - Se on tehty!!

Yhä esiintyy uskonnollista hihhulismia johon voi perehtyä itäsuomalaisten maallikkosaarnaajien Paavo Ruotsalaisen ym. teksteissä. 

Kaipa haltuun ottoon ja suojaukseen voidaan soveltaa näitäkin somevälineitä, lupasihan persujen pappismies-puoluesihteeri järjestää Riikka Purran pääministeriksi. Tosin ajat ovat täysin toiset, minäkin täällä kirjoittelen vaikka isäni oli saanut käydä vain supistetun kansakoulun, joskin luki kirkollisten tekstien sijaan Maaseudun Tulevaisuutta ja Iisalmen Sanomia. 

Julkaisin kymmenisen vuotta sitten BoD- kirjan Ole se muutos jota etsit, ja heti kolahti! Ullakon sijaan lähetin ”puffin” kirjasta sekä Iisalmen Sanomille että Sonkajärvi-Vieremän paikallislehti Miilulle jotka kumpainenkin julkaisivat sen, jälkeenpäin ajatellen ehkä liiankin innokkaasti kehuen ”Rutakon poikaa maailmalla”.

2015 julkaisin toisen kirjani Rooma opettaa samalla tavalla omin luvin BoD- kirjana. Se sitten vaiettiiin tyystin. Siihen mennessä Miilu oli joutunut Iisalmen Sanomien haltuun ja molemmat Mediatalo Keskisuomalaiseen, kuten lukemattomien aluelehtien tavoin Hgin seudun paikallislehdet Länsiväylä, Helsingin Uutiset ja Vantaan Sanomat. Vitsiä koko sananvapaus tässä maassa. Näin sananvaltias paljastuu!

kts. lisää Viestintäkuplasta ja Unelmasta


- Näitä aamun välähdyksiä luen Google/Momentumin ruudulta:

”Ole se, joksi sinut luotiin, niin sytytät maailman tuleen.” St. Katariina Sienalainen

"Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki energiasi, ei taistella vanhaa vastaan, vaan rakentaa uutta.” Dan Millman

”Yritä mahdotonta näyttääksesi, että se voidaan tehdä.” Terry Fox

”Mitä kauemmin vatvomme onnettomuuksiamme, sitä suurempi on niiden voima vahingoittaa meitä.” Voltaire

"Ole rohkea. Ota riskejä, mikään ei voi korvata kokemusta". Paulo Coelho

”Mestareita ei tehdä kuntosalilla. Mestarit tehdään jostain, joka heillä on syvällä sisällään - halusta, unelmasta, visiosta." Muhammad Ali


Miten kaikki näyttääkin jälkeen päin selvältä, sanoi Paasikivi

Omistaja vaihtoi pääministeriksi kauniin Sanna Marinin presidenttiehdokkana pidetyn Antti Rinteen tilalle. Oli epäilys vielä kauniimman mosk...