25.7.2021

Pelko ei ole hyvä tulevaisuuden rakennusaine

Lähetin loppukeväästä 2015 eräille vaikuttajille kirjani Rooma opettaa, jota kirjoittaessa oli välähtänyt mielessä ajatus jota en malttanut olla ottamatta mukaan: nimittelin johtokuntatason kommunisteiksi mm. Timo Soinia ja Erkki Tuomiojaa. Äskettäin kokoomuslainen Atte Kaleva toivoi näkevänsä Helsingin ilman kommunisteja. Kirsi Piha mainitsee asiasta ulostuloissaan.

Eivätkö kommunistit olleetkin nimenomaan tieteeseen perustavien älykköjen myötäilijöitä, huippumoderneja kaikesta taikauskosta vapautuneita tulevaisuuden tien näyttäjiä? Niin kuin Maria Ohisalo ja Sanna Marin. Eivät ainakaan mitään öyhöttäviä hörhöjä.

Gramsci Jumalan sijoitusomaisuuksien himoitsemisen sijaan....ihmisluonteen paljastuminen. Runoilevan psykiatrian ajalla kaikki oli taloutta. Kulttuurin hiljainen näivettyminen meneillään.

Siltä varalta että bolsevikit olisivat älynneet lopettaa Jumalan omaisuuserien himoitsemisen, tosiälykkäät ovat perustaneet Päämajakaupunkiin uuden Mannerheim bastionin.

Kesällä 2019 Antti Rinteen hallitus saapui ratikalla Oodi kirjastoon julkistamaan ohjelmansa. Sen päälle ministerit esittelivät ohjelmaa kirjastoissa eri puolilla maata, Sanna Marin lähikirjastossa Kirkkonummella. Mainittakoon, että ruotsin /englannin kielen sana ”Ode” on suomeksi ”Oodi”, ja että kaupunkisuunnittelun veteraani Osmo ”Ode” Soininvaaran puoliso toimii Oodi-kirjaston johtajana.

Päätoimittaja Pekka Mervolan isä toimi Sonkajärvellä pappina minun rippikouluaikoihin. Minulla ei kuitenkaan ole minkäänlaista mielikuvaa heistä, itse kirkkoherrasta muistan kylläkin sievän tyttärensä joka kenties pahoitti mielensä vuokseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaalihuumeen nostatusta

EU-aikana kansojen omakielisestä ylärakenteesta on tullut Vatikaanin ulkopuolisen Italian johdolla vallitseva ”keveys” paitsi täällä missä h...