15.1.2021

Erityinen ihminen Paradoksi

Puolueohjelmat on laadittu menneessä ajassa, täysin erilaisissa olosuhteissa vastauksena silloisiin ongelmiin.

Moni hyötyä pienille ihmisille pakolla opettava on lähtöisin vasemmistolainen, kommunisti tai demari a la Mussolini, sekä SF nykyhallitus!!! Tämän päivän kulttuurin sisältöjä määrittelevä runoilevan psykiatrian sukupolvi (Claes Andersson, Erkki Tuomioja, Paavo Lipponen) tungeksi Tamminiemen lastenkutsuille, kun olisi pitänyt perehtyä Italian vasemmiston kehitykseen.

Jo alkuaikojen kristityt saarnaajat osasivat hyödyntää naisten alttiutta niiata vieraskielisille. Siksikin latinankielinen lähetystyö sujui tänne pohjoiseen saakka suhteellisen helposti.

Ylen agenda - pitää mölyt mahassa - on sovellutus tunnetusta Omertan laista kutsua osallistujat keskusteluihin Ylen mielen mukaan. Joka-aamuisessa vartissa ennen klo 8 lässytetään kutsuttujen 'asiantuntijoiden' kesken TV1:ssä yhdestä jos toisestakin aiheesta. Runoileva psykiatri Claes Andersson aloitti käytännön antaen ihmisluonteen tuntijana tilaisuuden kokea hetken kuuluvansa valituimpiin kutsuttuina sanomaan jälkisanat. Armo käy oikeudesta.

Jussi Halla-aho kuittasi Antti Rinteen huolen oikeistouhasta murahtamalla, että Rinteen suu käy nopeammin kuin ajatus. Muita hän kehottaa valitsemaan sanansa huolella kun puhutaan Trumpin politiikasta. Hän onkin kirkkoslaavin tohtori, valitsemassa valituista valituimpia.

Omerta – vaikenemisen laki – on muita lakeja vahvempi.Totuus ei tule esiin, sillä se tekisi kipeää. Se on inkvisitiota - kirkollista kuulustelua harhaoppisten kitkemiseksi - käänteisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten kaikki näyttääkin jälkeen päin selvältä, sanoi Paasikivi

Omistaja vaihtoi pääministeriksi kauniin Sanna Marinin presidenttiehdokkana pidetyn Antti Rinteen tilalle. Oli epäilys vielä kauniimman mosk...