9.11.2019

Palvottuina kuin uiguurit Kiinassa

Ei ole sattuma että Jussi Halla-aho ja Arto Luukkanen ovat Venäjän historian tuntijoita. Valtamedia levittelee heidän mukana rajamaan pelkoa. HS on tänäänkin Kansa taisteli-lehti. Läntisen ajattelun kehitys on heille vieraampaa.

Kulttuurinomistajina myös perussuomalaisten johtajatohtorit hyväksyvät suomalaisia kohdeltavan kuin uiguureja Kiinassa. Siellä keskushallinto kontrolloi rajaseudun uiguurien ajattelua perhetasolla, etteivät flirttaile naapurien kanssa pahoittaen omistajarakastajattarien mielen.

Perussuomalaiset on ylhäältä johdettu pappispuolue. Halla-aho kirkkoslaavin tohtori, Luukkanen teologian dosentti.

Politiikan papisto valmistelee yhä perussuomalaisia Raatteen tielle. Me muut teemme itse omat polkumme.

Ylikoulutetut persutohtorit myöntävät Åbolle ajatuskuskin paikan sivistyksen nimissä. Vähän aikaa sitten haukkuivat HS:aa Pravdaksi, tänään ovat samassa vuoteessa.

Vaalien alla Halla-aho toi peliin videon jossa lentävä hirviömörkö pelotteli ihmisiä yläpuolelta. Sama aivostudio mainostaa HS:ssa tanskalaisia miesten alushousuja. Pyritään pelottelemaan ihmisiä esittämästä voimistuvasti kysymystä miksi läntisen ajattelun maissa vain Suomessa muutaman prosentin kieli on kansalliskieli? Onko sellainen sivistysvaltion touhua?

Entä Ilkka Kanervan pyörittely 60-vuotispäivänään? 2 000 vierasta läsnä, presidenttejä ja kuninkaallisia. Sama mies vietiin Pyhän Mikaelin kirkkoon Turussa lukemaan päivän teksti esilukijana, mutta kiellettiinkin viime tipassa puhumasta "ettei yleisössä pahastuttaisi" hänen maineensa tahriuduttua tekstiviestijupakassa neiti Tukiaisen kanssa. Tuskin siitä on kymmentä vuotta, mutta meillä muurit murtuvatkin hitaammin kuin Berliinissä.

Tunnekieli vai halujen herra

Kordelinin säätiön palkitsemaa ”faktantarkastajaa” ihmeteltiiin kuka sellaisen sanan on keksinyt, kunnes näyttää häipyvän. ”Kokonaisturvalli...