7.10.2019

Turku Suomen Vatikaanina ja omistava rakkaus



HS:n Marko Junkkari on pyytänyt ehdotuksia kulttuurihenkilöistä, jotka sopisivat pääministeriksi. Miten kävisi Matti Putkonen? Hän pysýy aina pinnalla puolueiden kaatuessa, nuorempana Metsä-Serlan pääluottamusmies. Vähän kuin Claes Andersson, tai Jörn Donner.

”Kaikki metsissä, eikä mitään ilman metsiä, kaikki metsien puolesta!”

Tiesin Matti Putkosen snk-ajoilta ulkonäöltä -70 luvun lopulla. En ole koskaan ollut puheissa hänen kanssaan.

Eikö Marx pitäisikin kirjoittaa uudestaan? Työväen eliittivalta ei toteutunut kieltämällä kommunismissa yksityisomistus, mutta eliitin valta voikin näköjään toteutua ”kulmunismissa johtokuntatasolla” kieli- ja veri on vettä sakeampaa periaatteella. (Harkimon Liike Nyt on perustettu sekin sipoolaisella nuijaverstaalla toteuttamaan samaa ideologiaa).

Kaikki kun eivät haluakaan olla demokraatteja, vaan jotkut aina valituista valituimpia ajattelijoita ajattelemassa toisten puolesta.

Aina on tuntunut siltä kuin Putkosta nostettaisiin vierestäni! Näin nostaja tulee näkyväksi. 
Myös tunnettu tokaisu "kasakka vie kaiken mikä on löyhästi kiinni", omistavaa rakkautta Turusta, Suomen Vatikaanista.


Antti Rinteestä luodaan viestintätoimistojen äänin parhaillaan omistajan pääluottomiestä, sitä jolle omistaja meren takaa voi soittaa tarvitsematta pohtia kenelle kilauttaisi.
Taannoin seurasin Espoossa erään politiikassa aktiivisen lestadiolaisen kirkonmiehen somepalstaa (hyvinkin toista sataa uskovaista seuraajaa) jossa hän opasti sallimaan Björn Wahlroosin vaurastumisen, koska onhan hänellä ”näyttöjä kyvystä hoitaa raha-asioita”.
Tuollaista voi sanoa perinteiseksi sosiaalidemokraattiseksi ajatteluksi, joka ei ota huomioon läntisen ajettelun suurta muutosta seurauksena holocaustista. Viestintätoimistot toteuttavat sitä vanhaa. Yksilöt ovat rahan vallalla ohjattavaa massaa

Koko ajan oppii uutta menneestäkin

Faktantarkastaja tiedottaa tänään Tytti Yli-Viikarin hakevan työtä Vaasasta. Hänet erotettiin valtion virasta johon eduskunta yleisistunnoss...