10.9.2019

Mitähän me tästäkin opimme

Tuon yhteiskunnan todellisen sairauden ydin ei ollutkaan varsinaisesti (salainen) sensuuri, vaan se ideologia, jonka mukaan julkinen sana oli ehdottomasti pidettävä joissakin tiukoissa rajoissa, joko kirjoittajien itsensä toimesta tai sitten oikein ajattelevien aktivistien avulla. (Timo Vihavainen)

Opimme kysymään miksi suomenkieliseen mediaan johdonmukaisesti palkataan päätoimittajiksi naisia. Koska länsimainen ajattelun historia on miesten. Se korjataan lopettamalla ajattelu. Asetutaan eläinten tasolle. Se hallitsee mitä jalkojen välissä. Miehetkin, mutta vain he myöntävät.

Opimme kysymään miksi Suomi on ainoa maa jossa muutaman prosentin vähemmistön kieli on kansalliskieli. Asetutaan aina heikomman puolelle, sanoo Antti Rinne

Ollaan läntisen ajattelun ytimessä. Kommunistit sanoivat olevansa heikomman puolella. Se johti köriläiden diktatuuriin. Kommunismi kehitettiin lännen yliopistoissa.

Lisää narratiiviin

EU-aikana kansojen omakielisestä ylärakenteesta on tullut Vatikaanin ulkopuolisen Italian johdolla vallitseva ”keveys” paitsi täällä missä h...