18.7.2016

Moni osaisi lukea



Pastori Terho Pursiainen on tottunut jättämään Mauno Koiviston ohjeen mukaan lukematta omin päin tekstejä jotka saattavat nostattaa hiukset pystyyn.

Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihminen, käännä katseesi kohti etelää ja ennusta Juudaa vastaan, julista tuomio metsälle, joka on etelässä. Sano tuolle etelän metsälle: Kuule Herran sana. Näin sanoo Herra Jumala: Minä sytytän sinut tuleen, ja se tuli nielee kaikki puusi, sekä vihannat että kuivat. Sen liekki ei sammu, sen loimussa kärventyvät kaikkien kasvot etelästä pohjoiseen. Kaikki ihmiset saavat tietää, että minä, Herra, sen sytytin, eikä se tuli sammu." (Hesekiel)

Nyt tiedetään etteivät tekstit löytyneet valmiina kiven alta, vaan niitä oli hiottu yhä uudestaan ja uudestaan muodostaen kirjaan kantavan sanoman odottamaan lopullisen ratkaisun toimeenpanoa.

Ihme ja kumma Matti Vanhanen lukee kesähelteillä Olavi Paavolaista ja on alkanut Iltalehden mukaan kyselemään miksi Suomessa ei reagoitu vaikka tiedettiin Hitlerin laajentumishankkeista.

Koko ajan oppii uutta menneestäkin

Faktantarkastaja tiedottaa tänään Tytti Yli-Viikarin hakevan työtä Vaasasta. Hänet erotettiin valtion virasta johon eduskunta yleisistunnoss...