10.9.2009

Kaveria ei jätetty, tälläkään kertaa

Finnairin Aasian valloitus muistuttaa kansallisena projektina lähinnä Nokiaa ja kauempana historiassa Talvisotaa.

Mutta ettei kaikkea kaadettaisi toimitusjohtaja Jukka Hienosen niskaan, kannattaa muistaa, että kansakunnan kerma sitoutettiin v.2002 käytännössä viimeiseen mieheen tukemaan Sitran Suomi 2015 -ohjelman tavoitetta Suomi on vuonna 2010 kolmen menestyneimmän kansakunnan joukossa.

Maanpelastuskursseja pidettiin mm. Washingtonissa, Berliinissä ja Pekingissä. Mukana olivat pääministeri Paavo Lipposen henkilökohtaisen kutsukirjeen saaneina mm. piispat Jukka Paarma ja Eero Huovinen, kenraalit Juhani Kaskeala ja Ari Puheloinen, päätoimittajat Janne Virkkunen ja Tapani Ruokanen, työmarkkinajohtajat Tapani Kahri, Lauri Ihalainen ja Mikko Mäenpää, poliitikot Esko Aho, Matti Vanhanen, Ilkka Kanerva ja Eero Heinäluoma, virkamiehet Raimo Sailas ja Erkki Virtanen, rehtori Eero Kasanen kauppakorkeasta jne, jne.

Sen sijaan Björn Wahlroosia, kuten muutakaan ns. Hankenin koulukuntaa ei yhtä poikkeusta lukuunottamatta (rehtori Marianne Stenius) ollut kutsuttu mukaan. He saattoivatkin asevelvollisuudesta vapautettuina keskittyä optio- ja bonusrakennelmien kehittelyyn ja testaamiseen eräissä valtionyhtiöissä (Fortum, Sampo, Finnair).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nopeus ja keveys. Historian taakkaa kevennettävä kansan hartioilta,

  - Välineellistettyä massamuuttoa, ideoita Kordelinin Säätiön sylttytehtaasta:  Faktantarkastajat, vaikuttajaviestintä, Sanna josta ei kirj...