4.7.2009

Luuseri evp.

Politiikan näkymätön käsi Tapani Yli-Saunamäki totesi viime sunnuntain HS:ssa kaikkien merkittävien suhteiden syntyvän urheilukisoissa. Siellä kun voi jutella vapaammmin.

Suomi on järjestöjen ja urheiluseurojen maa. Niiden kautta olemme oppineet hoitamaan näitä käytännön asioita.”, Bror ”Buntta” Wahlroos Turun Sanomissa 9.9.1999.

Molemmat on tunnettu legendaarisina Hyvinkään Tahkon kannattajina, kuten myös Kehittyvien Maakuntien Suomea ideoimassa ollut eversti evp. Jorma Kosunen.

Sielläpä on istunut tosikonsultteja pesäpallokentän lehtereillä! Koko touhun tarkoitus oli tiettävästi varmistaa täsmärahoituksella sopivien ehdokkaiden kautta tuki Matti Vanhasen jatkokaudelle pääministerinä.

Kenties Isot Pojat pelkäsivät että vaalikampanjassa alettaisiin penkoa Anneli Jäätteenmäen teilaamisen taustoja?

Ehkäpä itse kukin voisi kysyä käsi sydämellään:

Jos olisin puoluesihteeri jonka luo kävelee eversti kavereineen käsi ojolla ilmoittaen haluavansa tukea isänmaan asiaa ajavaa puoluettani, ja että käytännöllisintä olisi perustaa paperilla muodollinen yhdistys, niin olisinko kieltäytynyt"

Ja miltä tuntuisi jos eversti syyttäisi jälkeenpäin Sinua julkisesti läpimädäksi luuseriksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nopeus ja keveys. Historian taakkaa kevennettävä kansan hartioilta,

  - Välineellistettyä massamuuttoa, ideoita Kordelinin Säätiön sylttytehtaasta:  Faktantarkastajat, vaikuttajaviestintä, Sanna josta ei kirj...