3.12.2015

Kaiken maailman dosentteja



Kaikki politiikka pitäisi olla ihmisjärjellä ja siihen pohjaavien tieteiden tuloksilla perusteltavissa. Siis läntisessä kulttuurissa, meidän mielestämme kaikkein kehittyneimmässä.


Oikeastaan kysymys on laajemmasta ihmisluonteen paljastumisesta, tarkemmin ottaen naisen luonteesta. Timo Soini pirautti Senaatintorin porttikongista neuvonantajalle joka kehotti valitsemaan kutsumusammatin jossa voisi ajatella ihmiselämän pyhyyttä. Hän kertoi soittaneensa nimenomaan vaimolleen ryhtyisikö valtiovarain- vai ulkoministeriksi.


Eiköhän juuri nainen toivo jälkikasvulleen kaikkea hyvää mitä esim. EU voi virkoina tarjota? Nainen puhuu mielellään ylisukupolvisista arvoista vältellen turhia riskejä. Siksi kirkkohallituksen entinen tiedottaja Annika Saarikko johtaa keskustan puolueohjelman uudistustyötä.


Ihmisjärjen yläpuolista totuutta etsivä nainen löytyy niin toimistonsa Dianapuistoon muuttaneen Soinin kuin sipoolaistuneen Juha Sipilän takaa, viimemainitun kaksikin, vaimo ja Riina Nevamäki, joka ilmoitti blogissaan (silloin kun se oli vielä netissä luettavissa) kaksikielisyyden missiokseen politiikassa.


Tietenkin jokaisella pitää olla yksilönä aina oikeus ja velvollisuuskin ajatella elämän kaikkia aspekteja, mutta jos poliitikko ryhtyy elämän ja kuoleman hallitsijaksi, mieleen tulee -30 luku.

Vaalihuumeen nostatusta

EU-aikana kansojen omakielisestä ylärakenteesta on tullut Vatikaanin ulkopuolisen Italian johdolla vallitseva ”keveys” paitsi täällä missä h...