11.12.2015

Sori siitä, Ilkka, joillakin on millin asuntovelat ja kouluikäisiä, veri sori.Keski-ikäistä holhotaan velkavankeudella jotta ei ehtisi ajattelemaan elämälleen uutta suuntaa.


Aikalailla on askarruttanut Ilkka Kanervan kohtelu joka näytti tilaustyöltä. Samanlaisia piirteitä kuin varsinaisissa totalitarismeissa valikoitaessa ns. rautanyrkkejä kaikkein härskeimpiin rikoksiin ihmisyyttä vastaan.


Median huomion fokusointi jalkoväliin korvavälin sijaan panee ihmisen vapisemaan ja tutisemaan kuin haavanlehti, siitähän on Suomessa näyttönä pitkä litania: Matti ja Hilkka Ahde, Timo Räty, Matti Vanhanen, Toimi Kankaanniemi, Harri Jaskari, Antti Kaikkonen jne.


Milan Kunderan mukaan nimenomaan kommunismi pyrki tuhoamaan ihmisen yksityisyyden, mitä hän pitää läntisen ajattelun loukkaamattomimpana oikeutena. Täydellisessä kommunismissa kaiken piti olla julkista; jos et ollut koko ajan käytettävissä, epäiltiin että suunnittelet jotakin kieroa.

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...