30.11.2015

Kuten jokainen, on myös Alexander Stubb filosofi, ja sellaisenaan erehtyväinen. Ei siinä sen kummempaa pyhyyttä

Sitra, Suomen Gosplan, käynnisti taannoin projektin innovoimaan maaseudun maisemien kaupallistamista sen jälkeen kun kaikki irti saatava on sieltä tuotteistettu. Eräs nuorimies on malliksi videoinut kumpareita, lahdenpohjukoita sekä muita kansallismaisemia useamman kuukauden ajan kierrellen.
Väestöennusteen mukaan 2030 mennessä Ahvenanmaan väkiluku kasvaa 19% Kainuun seutukuntien vastaavasti supistuessa.
Arlan tuotteita saa nykyisin myös syrjäseutujen marketeista, vaikka sähkäkottikärryillä. Sipoo rules.
Wikipedia: "Gosplan (ven. Госплан) eli Neuvostoliiton valtiollinen suunnittelukomitea (ven. Государственный комитет по планированию, Gosudarstvennyi komitet po planirovaniju) oli vastuussa taloussuunnittelusta.
Organisaatio perustettiin 1921 Sovnarkomin asetuksella. Sillä oli aluksi neuvoa-antava rooli. Suunnitelmatalouden ja viisivuotissuunnitelmien käyttöönoton myötä Gosplanista tuli keskeinen elin, joka otti käskynsä ministereiltä (kansankomissaareilta) ja toimi ministeriöiden kautta."

NL:ssa saattoi käydä niin, että oikeusministeriksi noussut laborantti paukutti kengällään parlamentin poytää, vai missä se tapahtui?

Pasi Sillanpää kiittelee mainiosti Sipilän hallitusta kansan silmien avaamisesta:
http://pasisillanp.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...