12.12.2023

Pillupoliisien huolia joiden vuoksi SF -suurlähettiläs pyrkii kokemusasiantuntija Trumpin puheille

Ylipäällikkö valmistautuu kolmanteen maailmansotaan, vaikka markkinoimansa Helsingin Henki on yhä toreissaan. Kiinalaiset ovat kuulema epäilemässa Putinin hyökänneen provosoituna Ukrainaan.

Jos provosoidaan, ei pidä provosoitua! sanotaan otsat kirkkaina. Milloin muuten koit pillupoliisin hyytävän katseen eka kertaa niskassasi?

- em. on keskustelua Tapio Tuomaalan US-blogissa viimeisen vuorokauden aikana manuaalista toistamistaan toimittavan Jussi Putkosen paasatessa koko iltapäivän Radio Suomessa tutkijoiden kehottavan reserviläisiä olemaan huippukunnossa vuoden kuluttua. 

Tutkijat (vähemmistökielinen raha) ovat siirtyneet katsomosta tapahtumien tuottajiksi säikähtäneinä perinteisiä kansankielisiä sanoja, jotka ovat signaali lopulta myös Suomen muuttumisesta omakieliseksi hallinnoksi jossa kansalla on mahdollisimman kevyet ideologiset rakenteet hartioillaan (muuallakin kuin Ahvenanmaalla), kuten EU:n esi-isät Italiassa olivat asettaneeet tavoitteeksi. 

Kulttuurin keveyttä ja hegemonian raskautta

Minne huippujournalistit ovat kadonneet, paitsi Saska Saarikoski jonka nimi on HS:ssa pian potkujen jälkeen palautettu päätoimittajien lista...