8.12.2019

Antti Rinne makromanageroitavana

Suuraktivisti, pelastaja, Jumala, halujen herra, tai millä nimellä kukin ilmiötä kutsuukin joka lepäsi vartiopaikalla ellei ampunut selkään pakoon pyrkiviä vihollisia, tai oli vapaalla kun juutalaisia kärrättiin käsiteltäväksi, ei hylkää valituista valituimpia, vaan makromanageroi  - Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä - kuten on nähty viime päivien tanssiaisissa ja isällisessä suhteessa Lapin vanhalestadiolaiseen kansanedustaja Markus Loheen.

Tarvitaan Uuno makromanageriksi Kiovan malliin.

Wikipedia asevelisosialisteista:

Asevelisosialistit ja heidän poliittinen linjansa viitoittivat monin tavoin sosialidemokraattien politiikkaa aina 1960-luvun puoliväliin asti. Leimallista sille oli tiukka rajanveto suomalaisten kommunistien suuntaan, joiden vaikutusvaltaa asevelisosialistit pyrkivät kaikin keinoin rajoittamaan. Sen sijaan asevelisosialistit olivat valmiita yhteistyöhön oikeistolaisten kanssa ja muun muassa Tampereen kunnallispolitiikassa sosiaalidemokraattien ja kokoomuksen yhteistyötä kutsuttiin aseveliakseliksi. Tunnetuimpia asevelisosialisteja olivat Erkki Lindfors,[1] Unto VarjonenVäinö LeskinenPenna TervoYrjö ”Jahvetti” KilpeläinenAarre Simonen ja Arvi E. Heiskanen.[2] Asevelisosialistit olivat pitkään myös Urho Kekkosen poliittisia vastustajia. Tunnetuin asevelisosialisti Väinö Leskinen käänsi poliittisen linjansa ympäri 1960-luvun puolivälin jälkeen.

Faktantarkastajien jäljillä

Herätys nukkuville on tullut! Suomi on sivistystä jossa miesihmisiä pidetään hengissä.Sotaa pukkaa pysyvä tilaus liikuttaa kansaa täyttämään...