8.3.2008

Pojat vartiossa

Jukka Relanderin ilkeilyä um:n harrastaman menneisyydenhallinnan suhteen voisi täydentää huomiolla että ns. lähettitoiminnan hiljennyttyä Ambo- ja muualla ulkomaalla on resursseja voitu kohdentaa uudelleen kotimaahan.

Eeva Ahtisaaren hovineitinä kuuluisaksi tullut Laura Kolbe, helsinkiläisen sivistyneistöprojektin tutkijaprofessori Matti Klingen tiimistä, luennoi nyttemmin keskustapuolueen aktiivisena kulttuurivaikuttajana maaseudun nuorten koulutuspäivillä.

Tuskin siellä annetaan sen seikan häiritä että lannanhaju on syntyperäisen helsinkiläisen tohtorin saapikkaista haihtunut niistä 1800-luvun ajoista kun Kaivopuiston ja Eiran asukkaiden lehmät vietiin kesäksi Kruununhakaan ja Hakaniemeen laiduntamaan.

Mutta ettei kovin herkästi alettaisi luulla että ulkoministeriön, poliittisen ajattelumme suuren generalissimuksen, ote olisi lipsumassa lienee syytä vilkaista vaikkapa Erkki Tuomiojan blogia. Kas vain: pitää kiirehtiä sinne missä pippuri kasvaa (tällä kerralla Intiaan) oman kirjan julkistamiseen!

2 kommenttia:

 1. Mummo8.3.08

  Entäpä sinun oma lannanhajusi nykyään? Milloin katselit viimeksi niitä pikkuisia possuja?

  VastaaPoista
 2. Haihtuvaa, kaikki on haihtuvaa.

  Vuosi sitten olin saattamassa synnyinseuduilla tätiä viimeiselle matkalle.

  Minusta oli kyllä vähällä tulla siankasvattaja, mutta kunta osti pankin kanssa maat alta pois ja kaavoitti ne teollisuudelle.

  Siankarsinoiden paikalla tehdään nyt omakotitaloja, Keskon rautakaupasta niitä saa.

  VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...