26.3.2019

Prinsessa Victorian tutustuessa tänään kuninkaallisen hovihankkija YIT:n työmaahan Tukholmassa; Prinsessan Victoria lär sig bekantskap med Kunglig hovleverantör YITs byggplats i Stockholm idag (Iltalehti)

Some-aikana on tapahtumassa historiallisen suuria muutoksia myös Suomessa. Milloin pitäisi pysähtyä toteamaan uuden syntymistä, hetikö tänään vai riittääkö huomenna, koko ajan syntyy uutta kokemusta? Minulla on työn alla Roomassa YK:n palveluksessa kuulemani ihmettely miksi erinomaista mallia (pysyy pystyssä kehumalla) ei ole keksitty missään päin muualla.

Tänään HS esittelee kehumisen ja imartelun Matti Vanhasen ja Jutta Urpilaisen neuvoina miten kansalainen voi vaikuttaa poliitikkojen toimintaan, joten mahdoinko vaikuttaa liian suoraan lähettäessäni sunnuntaina 3.3. sähköpostina Avoimen kirjeen poliittisille johtajille, sillä Seppo Kääriäisen  uutisoitiin osallistuneen maanantai-iltana puolueen kriisikokoukseen, ja sitten perjantaina aamulla, kun seuraava blogini Yksi tarina hajoaa useiksi tarinoiksi oli luettu, Juha Sipilä pani hanskat naulaan?

Faktantarkastajien jäljillä

Herätys nukkuville on tullut! Suomi on sivistystä jossa miesihmisiä pidetään hengissä.Sotaa pukkaa pysyvä tilaus liikuttaa kansaa täyttämään...