7.3.2018

Pätevimmät sanonnat löytyvät kansan käyttämästä kielestä

Kirjassani "Rooma opettaa" (2015) heitän ilmaan ajatuksen, että ruotsalaiset ja italialaiset ovat melko samanlaisia individualisteja, kun taas Suomessa kaikki on kansallista, ts. "natsionalist": teatteri, kirjallisuus ja Kansallinen Kokoomus etc.
Pian perustettiin Paavo Väyryselle kansalaispuolue johon koukkuun ajateltiin minunkin tarttuvan jotta minut saataisiin leimattua uusnatsiksi.
No, Väyrysen puolueesta ei tietenkään mitään syntynyt, joten nyt tuetaankin häntä isolle kirkolle, koska pelätään "Rönkköjen hengen" heräävän Ambomaalla, esim. Sotkamossa.
Kirjoitan myös:
"Keskustassa jännitetään pysyykö kannettu vesi kaivossa, eli satoiko Nokian huumassa puolueen päälle mannaa taivaasta? Häkäpönttöautoilija Juha Sipilä on varmuuden vuoksi vaihtanut sähköautoon kuultuaan epäiltävän, että Suuri Prosessijohtaja olisi osoittanut hänet politiikkaan todisteena ettei uskonto ole tässä maassa oopiumia pelkästään kansalle."
Joukossa tyhmyys tiivistyy. Suomalaiset tyhmentyvät toistamalla jo moneen kertaan toistettua yhä uudestaan toistamasta päästyäänkin. Sotamagiaa joka ohjaa myös Väyrystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaalihuumeen nostatusta

EU-aikana kansojen omakielisestä ylärakenteesta on tullut Vatikaanin ulkopuolisen Italian johdolla vallitseva ”keveys” paitsi täällä missä h...