5.6.2017

Kaikki tulee julki. Jokainen on filosofi omalla tavallaan.

Kommentteja Arto Luukkasen blogissa:

30.5.2017
Näppäillessäni Roomassa kännykkää viime viikolla kahvilan pöydän ääressä selailin Timo Vihavaisen blogia.
Vielä muutama vuosi sitten hän sujautteli joka toiseen kappaleeseen muutaman sanan kauan sitten maailmasta kuollutta latinaa "sitoakseen lukijat turpeeseen", mutta on nyt paneutumassa suomalaisten ihmisten paikallisiin erityispiirteisiin.
Uuden tiedon Facebookista sattui silmään ryhmä "Savolaisuus on lahja maailmalle".
Tosi hupasia veetikoita viäntämässä leokaperiä. Mukkaan vuan muistelemmaan mittee ruokoo sillon ennen syötiin! Tuntui siltä kuin koko itäsuom oes käännä syömässä meellä Rutakolla.Pittääpä oekeen ruveta vuntsimmaan minkä täätisen tuatta murre näkkyy passoovan veespukkijuttuihin vuan ee Hesariin?

30.5.2017
Inarin kansanedustaja Mikko Kärnä, joka on rajavartioston ex-upseeri, vaati Atte Jääskeläisen erottamista Yle:stä.
Yle:n entinen tähtireportteri Pekka Ervasti kalastelee nykyisin synnyinseudullaan Kuusamossa huolehtien samalla ettei hänen palstan kautta kasakka tule viemään mitään mikä on heikosti kiinni.
Kasarmintorin "Pään esikunnassa" myhäillään partaan: tätä maata Salen on helppo rakastaa.
30.5.2017
Koska valta on kielessä, diskursseissa, on Sitran tai Pään esikunnassa raavittu päätä keksittäessä "vaikuttajakaasuttamolle" korvike
Vaikuttajakiihdyttämö tulee samasta sylttytehtaasta kuin Resurssiviisas Suomi.

1.6.2017
Eräänä elokuisena 2015 perjantai-iltana Eugen Schauman -henkinen Olli Immonen postasi huolen maahanmuuttajista. Heti lauantaiaamuna Pekka Vennamo syytti Immosen kasvattaneen itselleen Breivik-parrankin! Tiistaina oli Kansalaistorilla 15 000 kansalaista "Meillä on unelma" mielenosoituksessa. Presidentti ja pääministeri lähettivät tervehdyksensä.
Sylttytehtaasta toissa päivänä tullut uutinen "Vaikuttajakiihdyttämöstä" on tänään saanut Pohjois-Savon kiitollisilta keskustanuorilta fantasisia kättentaputuksia.
Kaikki tulee julki. Jokainen on filosofi.
1.6.2017
Taannoin Pohjois-Savon Keskustanuoret suunnittelivat käyvänsä kevätretkellä eduskunnan ja TP:n linnan ohella myös Eugen Schaumanin muistolaatalla valtioneuvostossa. Seuraavalla kerralla käynevät lisäksi Kasarmintorin Pään esikunnassa ja Sitrassa.
3.6.2017
2025 TV1 näyttää suorana Helsingin sotilaspiirin komentajan vaihtumisseremonian. Hornetit ovat taivaalla, sieltä tulee pelastus.
Persupappi Kimmo Kivelä Ylen hallintoneuvoston puheenjohtajajana on saanut sen aikaan hallituksen puheenjohtaja HV Thomas Wilhelmmsonin pyynnöstä. Arto Luukkanen on valittu Helsingin piispaksi.
Jos emme tiedä varmasti mitä tulee tapahtumaan, olettakaamme, että käy hyvin.
5.6.2017
Muinaisessa Roomassa peukuttaminen ei koitunut peukalonpyörittäjän kohtaloksi, vaan sen, jonka tulevaisuutta peukalon asennolla arvioitiin.

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...