20.12.2016

Ajatelmia Suomen mallista



-Italia uhkaa menettää ohjattavuutensa, otsikoi toimivan p-korean päälehti nojaten uutisen ymmärrettävästi Timo Soinin asiantuntemukseen, sillä onhan Soini Tuomiojan ja Lipposen sekä Vanhasen ohella ainoita jotka voivat käydä luottamuksellisia keskusteluja Kiinan keisarin kanssa.

-Historian tutkijoiden parissa on sanottu, että joidenkin toisinjattelevien vainoamista paremmin yhteiskunnan murrosta ennakoi sellaisten vapaaehtoinen hyppy kelkasta joilta sitä vähiten odottaisi.

-Hieno kansa tulee vaikka saranan puolelta, sanoi Trumpetisti kun oli soitellut muille naapureille. 

-Suomen idea on eloonjääminen. Ne on muita joita inhottaa kääntyä lampaaksi.

-Jos puolueet ovatkin erilaisia, ovat nykyajan ihmiset vielä paljon enemmän erilaisia koska moni on kiertänyt muutakin kuin Senaatintoria.

-Kokenut poliitikko ihmettelee miksi nuoret eivät näytä tarvitsevan hänen perustamaansa uutta puoluetta. Hän onkin perustanut sen toivossa että kuulisi yläpuoleltaan kätten taputuksia.

-Uutta puoluetta pikemmin tarvitaan uusi pääministeriagenda. Ennen yksi ministeri hoiti omistajanohjausta, nyt pääministeri toimii omistajan ohjauksessa.

-Suomesta tehdään "tuosta poikki ja pinoon" menetelmillä työläisprikaati kilpailemaan kiinalaisten kanssa viikinkien laivatilauksista.

-Strömsön idea on eloonjääminen enemmistöntyranniassa.

Narratiivi, kertomus

Suomenkielessä esiintyy 1700- luvun perintönä käsite ”vuorineuvos/bergsråd”, jota ei ole muissa kielissa. Vuorineuvostason faktantarkastajia...