31.10.2015

Hämärämiehet Timo Soinin takana

Solisti Soinin, kuten muunkin poliittisen eliitin, pelastaa kapellimestareista kaikkein suurin, vaikka onkin näkymätön mutta kaikessa läsnä ihmisluonteen piirteenä, ja joka auttoi UPM:n työttömäksi potkiman laborantin oikeusministeriksi ja koska ihmisten maailmassa elämme, autettu muistaa auttajaansa. Näin vallankäytöstä tulee lopulta läpinäkyvämpää. Matkalla joutuu ryömimään ja konttaamaan, eihän sama lakki sovi melonille ja omenalle, sanoo Timo Soini.

Putinfoobikot lukevat Venäjän historiaa kuin piru raamattua. Siinä roskatynnyrissä riittää penkomista.

Jos Suomessa elettäisiin vanhantestamentin aikaa, niin pidettäisiin ymmärrettävänä, että EK:n autotallissa olisi varattuna paikat "apunen" ja "häkämies" ja että häkäpönttömies muuttaisi Sipooseen sähkö-Teslalla, koska silloin ihmisiä pidettäisiin pelinappuloina suuren Filosofin kasvattaessa omaisuusarvojaan, mutta koska telkkarista näemme omiin aistihavaintoihimme perustaen nuorten ihmisten suuntaavan Syyriasta sikäläisen suurfilosofin luota tänne päin luottavaisena siihen, että voisivat syntyä uudelleen paikassa jossa arvostetaan jokaista filosofina oman elämänkokemuksensa ja ainutlaatuisen ihmisarvonsa perusteella.

Viestimies Putkonen poistui hetkeksi A-studiosta tarkistamaan onko tullut viestiä kuka on se salaperäinen ruotsalainen joka pyysi Juha Sipilän politiikkaan. Sitä puolusihteerikin odottaa. Olisi ollut hyvä ilmoittaa suorassa lähetyksessä.

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...