4.4.2015

Täältä sinne

Terveisiä itäsuomalaiselta pohjalta Roomasta, toisesta kotikaupungistani, sinne maailman parhaiten koulutettuja idiootteja tuottavan peruskoulun maahan, kuten Espoon ex-piispan poika Tapani Heikka USA:sta käsin kutsui Suomea mainiossa kolumnissaan Hesarissa!
Täällä ei enää laajemmin harrasteta ennustamista jonkin pilviveikkosen tarpeiden laskemisten perusteella, vaan luotetaan enemmän omien aistien välittämiin havaintoihin. Asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat, alkukristillisessä hengessä.
Sdp:lle on muuten koulutettu uusi tohtoristason näkijä Pilvi-nimeltään, haastanee ennustajana keskustan häkäpönttömiehen joka tosin on vaihtanut sähköautoon, ettei paljastuisi vaalien alla löydöksi osoittamaan, että uskonto ei ole Suomessa suinkaan oopiumia pelkästään rahvaalle.
Mutta Vatikaani on erilainen paikka Roomassa. Siellä Timo Soini kävi haukkaamassa pinaattia konservatiivikardinaalien kanssa ja eduskuntaan palattuaan väänsi  Kanki-Kaikkosen sijoiltaan.

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...