12.1.2015

Ketterä kuin temppurata

Ymmärrettävästi vaikuttajilta vaaditaan ketteryyttä marssittaessa yhtenä päivänä Pariisissa sananvapauden puolesta ja valmisteltaessa seuraavana aamuna kotimaassa tietoverkkojen valvonnan tehostamista.
Eduskunnan esikartanoiden Sitran ja UPI:n lanseeraama "ketteryys" ei terminä oikein sovi suomenkielisen korvaan, ja niinpä se onkin käännös koirien temppurataa tarkoittavasta sanasta "Agility". 
Eduskuntatutkimuksen keskus tarkastaa jälkikäteen ketteryyden asteet jakaen palkintoja parhaille hennavirkkusille.
---------------------
Suomi on paras ja puolueista paras on sdp, jopa parempi kuin lasten tarinoiden poliisipartio jossa toinen osaa lukea ja toinen kirjoittaa.
Sdp:ssä yksi tohtori Erkki Tuomioja hallitsee molemmat taidot Valtakunnan Radion ex-pomo Mikael Jungnerin varmistaessa että "kaksi kieltä, yksi mieli" pätee.
Perussuomalaiset ovat päässeet huipun tuntumaan entisen demarinuori Matti Putkosen katsoessa päältä Timo Soinin pysyvän kansallisella linjalla; ettei ryssä tule ja vie kieltä.

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...