28.5.2014

Kun teologia astuu politiikkaan, vastuu siirtyy kuulijalle

Virasta päästyään Tarja Halonen liittyi Kallion seurakunnan jäseneksi, koska "jokin suurempi on uraani suunnitellut". Vastaavasti Jutta Urpilainen huokailee, että "niin käy kuin käy".
Keskustassa aletaan jännittää pysyykö kannettu vesi kaivossa, eli satoiko Nokian huumassa puolueen päälle mannaa taivaasta? Häkäpönttöautoilija on varmuuden vuoksi vaihtanut sähköautoon kuultuaan epäilyksen että Suuri Soittaja olisi hänet keksinyt osoittaakseen että uskonto ei ole tässä maassa oopiumia pelkästään kansalle. 
Kv-järjestöissä on ammattikunta joka hengittää kansainvälisyyttä, nimittäin simultaanitulkit, Alexander Stubb on yksi heistä. Eri asia on ymmärtää kansan paikallista luonnetta, eikä sitä voi vaihtaa.
Italiassa, jossa keskustavasemmistolainen Demokraattinen puolue sai äänistä 40%, sanotaan hallitukseen pyrkijöistä ensiksi torpattavan ne jotka väittävät pilven reunalla istuvan jonkun tyypin, jolla on ihmisjärkeä parempaa tietoa elävien ihmisten olosuhteiden järjestämisestä. 
Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...