17.9.2007

Pojille sapiskaa

Kun toissapäivänä olin suomentamassa omaksi ilokseni Carl Bildtin blogia jossa hän kertoo lounastaneensa viime keskiviikkona Suomen suurlähetystössä Max Jakobsonin kanssa niin pyörähdin siinä välillä HS:n nettisivuille ja siellä Jakobson kirjoitti keskiviikkoisesta ystävyysmatkastaan Tukholmaan ja tajusin heti millä asioilla hän oli liikkunut kun Halonen puhui samalla hetkellä tv:ssä ihan samoilla sanoilla Suomen omasta linjasta kun Jakobson juttunsa päätti.

Samaisen Hesarin sisäsivulla Kuopion kaupunginjohtaja joka oli aikaisemmin yliopiston rehtori toivottaa rahamies Sarasvuon tervetulleeksi kylään eli juuri kun ollaan hädin tuskin toipumassa Nalle kuninkaan pidoista on Savo saamassa oman valtiovieraansa ostelemaan koiralleen syysvaatteita ihan niin kuin Zyskowicz kävi sielläpäin moikkaamassa lehmiä. Siihen päälle muistin Donnerin havainnoineen savolaisten pääkaupungissa paikanpäällä käytyään että eihän siellä ole mitään mitä voisi kulttuuriksi kutsua mutta ehkä Sarasvuo jättää muutaman millin pesämunaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...