15.1.2024

Omistaja päättää sodasta ja rauhasta

Raha, ruotsi ja ruisleipä. Jumalan siunausta, Israel ja P-Korea. Liike Nyt, Mauno ja Sanna. Kordelinin muistosäätiön palkitsema Faktantarkistaja. En gång kamrat alltid kamrat; kerran kaveri aina kaveri, ja se kaveri on omistaja. Suomi - Finland on kutsumustehtävä Miltton.

Onko kulttuuri sitä mitä omien aistien välittämänä havaitsemme, kuten olen kirjoittanut kolmessa kirjassani? Miten sellainen joka ei koskaan ole ollut vapaa, voisi tietää vapaudesta jotakin?

Hyvää yksilön suojaa tarjoaisi sivistysvaltio, jos voitaisiin sanoa jokaisen olevan vapaa filosofi omakielisessä EU-ajan hallinnossa, kuten virolaiset Virossa ja ruotsalaiset Ruotsissa ja venäläiset venäläisinä Venäjällä.

Toissa kesänä esitin modernina ajatuksena yläsavolaisella nettifoorumilla jokaisen olevan vapaa filosofi, eiväthän maalaisetkaan enää vaikene seurakunnassa jolloin Esa Saarinen (filosofi) kutsuttiin jostain ylhäältä paikan päälle Vieremälle puhumaan salin täydelle naisväelle filosofiaa, ja Mikael Pentikäinen (omistaja auttaa) kävi avaamassa Eukonkannon MM-kisat Sonkajärvellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mistä tietää mitä on vapaus, jos ei ole ollut vapaa?

Niin silloin Mauno Koiviston aikana kuin nytkin kulttuurihegemonia kerää voitot samoihin taskuihin.  Lulu Ranne kuiskailee nuotit Riikka Pur...