7.1.2021

Onhan näitä sattunut

Kansanedustaja James Hirvisaaren eduskuntaan 2013 tuoma tuttava nosti parvella kätensä natsitervehdykseen sillä seurauksella että Hirvisaari erotettiin PS-puolueesta.

Historian harrastajana googlettaessani ”Susitaival” ilmeni tämän aktivistipiireissä tuumaillun -30 luvulla, että jospa mentäisiin eduskunnan parvelta ampumaan pari kommunistiedustajaa. Sotatohtori Jussi Niinistö tunnetaan IKL-aktivisti Paavo Susitaival -harrastajana. Hirvisaari on koulutukseltaan teologi, kuinkas muuten.

Antti Mikaelin-veli Pentikäinen toimii USA:ssa erään yliopiston suojissa "sovintoasiantuntijana".

Aiemmin Antti Pentikäinen on toiminut Kirkon ulkomaanasioiden johtajana, pääministeri Juha Sipilän avustajana ja Helsingin yliopiston hallituksen jäsenenä. Noihin aikoihin hän sukkuloi USA:ssa tittelinään ”Uskonnollisten ja perinteisten johtajien verkoston johtaja”. Pentikäisen sisarusparven naispuolinen edustaja Mari Leppänen on juuri valittu Turun hiippakunnan piispaksi.

Miten kaikki näyttääkin jälkeen päin selvältä, sanoi Paasikivi

Omistaja vaihtoi pääministeriksi kauniin Sanna Marinin presidenttiehdokkana pidetyn Antti Rinteen tilalle. Oli epäilys vielä kauniimman mosk...